And-the-winner-is

Kaushik Khakhar wint PON Scriptieprijs 2013

Eemnes -Dinsdagmiddag 10 december jl. heeft Kaushik Khakhar de PON Scriptieprijs 2013 gewonnen. Tijdens een bijeenkomst van Platform Outsourcing Nederland ontving Kaushik de bijbehorende cheque ter waarde van  € 3.000 uit handen van de winnaar van vorig jaar, Ronald Kleijn.

Volgens het juryrapport levert Kaushik Khakhar’s scriptie ” Government determinants in multivendor IT outsourcing” nuttige handvatten om het vaak gekozen model ‘multivendor’ ook goed te laten werken. De thesis is inhoudelijk sterk, met goed taalgebruik en omvat een gedegen literatuurstudie in combinatie met diepgaand onderzoek van een praktijkcase. Dit resulteert in een aantal determinanten voor vier verschillende governance modellen.

De scriptie is uitgevoerd als afronding van de masteropleiding Masters of IT Management aan Delft Toptech, onderdeel van de TU Delft.

De jury bestaande uit Dr. Ir. Denis Verhoef (Kirkman), Dr. Guus Delen (HvA), Prof. Dr. Jan Bergstra (UvA), Dr. Albert Plugge (TU Delft) en Prof. Dr. Tom van Engers (UvA) hebben de scripties beoordeeld op drie criteria: inhoud, relevantie en toegankelijkheid.

juryvoorzitter Denis Verhoef (links), winnaar 2013 Kaushik Khakhar en winnaar vorig jaar Ronald Kleijn (rechts)

By |