over-ons

OVER ONS

De organisaties waarvoor wij werken

 

Enterprise Architectuur vormt de brug tussen uw bedrijfstrategie en de operationele en technologische implementatie binnen uw organisatie.

Architectuur verbetert de communicatie tussen bedrijfsprocessen en ICT en zorgt voor een beter verandertoekomstigevermogen van organisaties en een effectievere organisatie.

Krish InfoCom is een innovatie bedrijf met getalenteerde Business & IT architecten, die zich onderscheiden door hun unieke benadering van Enterprise Architectuur om waarde van uw IT te vergroten en zichtbaar maken. Of het nu gaat om de introductie van de platformen van de toekomst of om de transformatie van verouderde toepassingen, wij staan stevig voor u als een gesprekspartner.

Met gezond kennis van de markt, de organisatie, bedrijfsprocessen en van technologie helpen wij onze klanten bij het realiseren van hun strategische visie door architectuur. Architectuur biedt toegevoegde waarde voor de organisatie. Als onafhankelijke architecten zijn wij in staat om op een heldere manier uit te dragen wat de betekenis en de waarde van technologie is en waar de kansen en risico’s van een oplossingsrichting liggen.

We zijn u graag van dienst om het realiseren van de bedrijfsprestaties, business waarde van IT te vergroten door het advisering, ontwikkeling en opzetten van “State of art” architectuur.